cromaris logo
cromaris ilustration
cromaris ilustration
cromaris ilustration
cromaris ilustration

CROMARIS PAKIRANA RIBA

white line

Cromaris riba u SKIN pakiranju

Vrhunski svježa, kvalitetna bijela riba, brancin, orada, hama, dostupna je već filetirana, očišćena od kosti i potrbušice, spremna za brzu i jednostavnu pripremu. Novo, inovativno skin pakiranje bez nabora čuva svježinu, boju i cjelovitost proizvoda te Vam pruža bolje iskustvo kupnje. Proizvod je pokriven tek tankim slojem zaštitne folije tako da ga možete osjetiti i doživjeti već na samom prodajnom mjestu.

Cromaris riba u MAP pakiranju

   Svježi brancin i orada dostupni su kao konvencionalna i BIO riba u MAP pakiranju od jedne ili više riba uz fiksnu težinu proizvoda. Riba je očišćena i pakirana odmah nakon izlova te spremna za pripremu. Nova PET ambalaža je od 100% reciklirajućeg materijala, a upijajuća površina osigurava svježinu proizvoda. Našu organsku proizvodnju temeljimo na uzgoju ribe u nasadima niske gustoće na pomno odabranim lokacijama s visokom kvalitetom morske vode, ribljoj hrani proizvedenoj po vlastitoj recepturi, u skladu s ekološkim standardima, čije sirovine potječu isključivo iz održivih izvora brizi za dobrobit životinja, praćenju utjecaja na okoliš s ciljem očuvanja bioraznolikosti i eko sustava društvenoj odgovornosti prema zaposlenicima i lokalnoj zajednici.   

Cromaris delikatesni dimljeni fileti

   Cromaris dimljeni fileti brancina, orade i hame pripremljeni su tradicionalnom metodom toplog dimljenja, uz blage note aromatičnog mediteranskog bilja - ružmarina, bosiljka, lovora i kadulje. Dobiveni od najfinijih, ručno obrađenih fileta, potpuno prirodni, ne sadrže umjetne konzervanse, dodatke i bojila. Od sada su tu u novom osvježenom pakiranju, upotpunjavajući asortiman Cromaris premium pakiranih proizvoda. Cromaris delikatesni dimljeni fileti već su priređeni za neposrednu konzumaciju, mogu se poslužiti samostalno kao ukusan i zdrav obrok ili poslužiti kao inspiracija brojnih gurmanskih kreacija uz dodatak povrća, tjestenine ili priloga po izboru. Savršeni na svaki način…   

Ribe

white line
orada

Orada

je jedna od najplemenitijih vrsta bijele ribe. Zahvaljujući svom atraktivnom izgledu poznata je i kao “Kraljica mora”, a ime je dobila po karakterističnoj zlatnoj pjegi. Meso je vrlo ukusno i mekano, zaokruženog okusa i prirodne slatkoće.

Orada je bogata Omega-3 masnim kiselinama, bjelančevinama, fosforom i vitaminima D i E.

riba orada SKIN
riba orada MAP
hama

Hama

je autohtona, gotovo zaboravljena bijela riba koje je pred stotinjak godina u Jadranskom moru bilo u izobilju. Poznata je kao “najveća sjenka svijeta”, a može težiti više od 100 kilograma i narasti dulja od 2 metra. Meso je ukusno i lagano, okusom najsličnije brancinu, odlične teksture i vrlo sočno.

Hama je bogata omega-3 masnim kiselinama, bjelančevinama, fosforom i vitaminom D te je izvor vitamina E.

riba hama SKIN
brancin

Brancin

je bijela riba vrhunske kvalitete, grabežljivac po prirodi, čvrste i robusne građe te elegantne i izdužene linije tijela. Meso je blagog i nježnog okusa, meko i sočno, odlično izbalansirane masnoće.

Brancin je bogat omega-3 masnim kiselinama, bjelančevinama, fosforom i vitaminom D te je izvor vitamina E.

priprema brancin SKIN
riba orada MAP

Recepti